4. listopada 2017.

TRANSPORTI

 

Naš veliki adut u dostavi i transportu je naše iskustvo koje nam omogućuje dostavu na području Hrvatske i međunardna dostava. Visoku kvalitetu naše usluge cestovnog prijevoza osiguravaju naši stručnjaci koji se bave temeljito odabranim izvođačima u potpunom skladu s politikom korporativne odgovornosti.

Naše cestovne teretne usluge uključuju:

  • Dostava tereta “od vrata do vrata”

GALIJA olakšava dostavu s vlastitom voznom parkom, koji uključuje kombi vozila od 4-17m3 do 2,5 t nosivosti, kamion sa rampom 6t nosivosti, kamion bdf prijevoz običnih i jumbo  kontenjera, nudimo uslugu prijevoza svih vrsta roba u ambijentalnom i hlađenom režimu (lijekovi, prehrana i sl.).

 

Naši flote kamioni ispunjavaju visoke EURO standarde. Kako bi se poboljšala sigurnost i sigurnost na cestama. Sva vozila imaju satelitske sustave za praćenje koji omogućuju pravodobno i relevantno praćenje teretnih mjesta. Vozno osoblje tvrtke sastoji se od vozača s velikim iskustvom u cestovnom teretnom prometu.

Za više detalja o našim uslugama cestovnog prijevoza ostavite zahtjev za povratni poziv, ili nam se obratite putem maila.